2 bulan tak period tapi upt Negetive

Saya dah 2 bulan tak period. Bulan 6, 4 kali saya buat upt tapi semua negetive. Sampai giveup dan fikir hormon. Tapi memang tak pernah lewat period, takde makan apa apa ubat. Nak kata stress tak jugak. Ada siapa siapa alami macam saya? 2 bulan tak period tapi positive atau negetive.

7 Các câu trả lời

saya dulu pun sama tapi sebab period tak teratur dah g jumpa pakar scan takda apa2 ketumbuhan rahim pun cntik maybe kadang tuh masalah berat badan berlebihan saya usaha turunkan berat badan sikit2 pastu terus period datang setiap bulan .. ini untuk yang berbadan besar macam saya lah kalau puan nak tau pergi jumpa doc ceritakan je ..

Saya pun macamtu jugak, semalm pergi klinik , ada story kat doc keluar spot blood then doc confirmkan pregnant, scan doc kata mungkin baru lagi sebab tak nampak apa apa tapi after test upt result negatif so doc kata maybe hormon je. So kena tunggu next month, mungkin period delay. Hmm takda rezeki lagi

saya dulu lepas bersalin ank first ,sy ambik perancang depo.. 5bulan tak period.. sebelum ambik depo period ok ja.. sy amal jus jamu buat sendiri.. alhamdulillah period teratur tiap2 bulan.. skrg prgnt ank ke2 ..

Boleh jumpa o&g dah tu sis 2 bulan tak period. Macam saya pun pernah 2 bulan juga tak period dan tak pregnant. Tak pernah2 kena macamtu. Perut pun macam bloating je rasa. Jumpa dr, scan rupanya ada cyst dalam 7cm.

mybe ibu boleh ubah lifestyle kejap. boleh ajk husband pg beriadah ptg2 or weekend. sye kalau x period mmg pg lari je, bgi keluar peluh. or pegi berurut. nnti lps 2 3 hari keluar la period tuu 😅

mungkin perubahan kitaran haid slps nikah

2y trước

Samaaaaa😭😭😭

selalu kena. doc cakap hormon.