Cepat Lupa

Siapa ada pengalaman bersalin secara induced? Lepas bersalin mmg jd cepat lupa ka? Anak baru 7 bulan.

2 Các câu trả lời

sy xmcm tu la plak smpai ank ke 2 takat ni . mse preggy yg lupe2 ad la . lps brsalin xd plak . mungkin faktor pent jaga bby kot lupe sis . sy ank prtama dlu bby sy kuat nangis n menetek soo mmg pnt lps tu kne sembelit plak ari2 . smpai mndi pon xdpt 1ari tu slagi suami xbalik krje . mse tu jdi pelupe pelupe la juga mcm msk air smpai kering air sbb xingt . sy rse sis trlalu pnt .

rse xjga sis..Sye xgne ape2 pon cpt lupa..Mngkin sb dh kekurangan zat2 bila dh bersalin anak2 nie..Lupa kdg2