Bersalin di HTAR

Hi. Siapa ada pengalaman bersalin di HTAR klang bangunan baru? Boleh share okay tak sana? Paling penting suami boleh teman tak? Pastu boleh pilih katil kelas 1 2 3 ke ? Kena call book katil dulu ke? Harap ada mommies jawab ye. Sangat2 perlukan jawapan. Tq.#seriusnanya #ingintahu #pleasehelp #bantusharing please jawab nak tahu sangat, dah try google tapi tak jumpa jawapan. Nak tahu sebab saya dari kuantan nak bersalin di klang kampung saya 😄

2 Các câu trả lời

sye ade knalan bsalin sne 1) suami bley teman di LR.. klu wad, waktu mlawat je bley... 2) ikut pada kkosongan, tp slalunye wad 3

9mo trước

tq

Due sis bila

9mo trước

Oh tak lama dah sis, saya plan nak pergi htar sebab review mcm okay. Kat hsa katil penuh