Bayi ada pendarahan di kepala

Siapa ada pengalaman bayi ada pendarahan di kepala. Risau sangat2. Mmg tgah ikut rawatan di hospital. Kalau ada pengalaman boleh share

4 Các câu trả lời

anak sy ada pendarahan dkt kepala sbb die premature, bnyk transfuse darah . tu yg jd pendarahan kt kepala. dr stage 4 slowly turun sampai da tk nampak pendarahan. skrg dah 7 tahun. effects pendarahan tu die ada masalah tumbesaran la. lambat dlm perkembangan. da dpt kad oku pon.

Moga anak mommy sembuh segera. Aamiin

smoga ank puan kmbali pulih Amin....

semoga cepat sembuh