skrg kandungan masuk 33minggu,anda ada pengalaman x ambil bsp,saya 7hb ni ambil bsp lagi huhu

Siapa ada pengalaman ambil bsp?share..

2 Các câu trả lời

Saya 34w6d amik bsp kali ke 4, alhamdulillah ok sume Kena contrl makan, mnm air kosg byk... Manis2 lbh baik kurgkan.... Mcm saya 2 hari sblm bsp sy contrl hbs. Lps bsp masih ttp contrl x p curi2 mkn ckt la hiiiiiii😁🤗

5y trước

Sma ler lepas ambil bsp mkn byk juga huhu

Sy gdm anak kedua..mmg tiap2 hari bsp..kne kawal makan jela utk monitor air gula tak tinggi..