pening

siap lepas makan rasa mcm tercekik padahal xder pn lekat ke apa rasa xselesa nk muntah tak lepas.. 6w4d kepala mmg oening je kerja nk bring xleh duduk lama2 pening

2 Các câu trả lời

2 kdg pedih hulu hati. ☺️. .akn mndtgkn gastrik. .sye da 28w pon still rse. .mse awl pregnant smpai 4bln++ da kne gastrik..so ny pdih hulu hati. .prut sebuuu. .

5y trước

Aminn mudah2han . .🌹🥰. .

Takut tanda tanda gastrik . Awak rasa macam tercekik kat tekak ke rasa macam ada benda kat dada ? Rasa macam sebu penuh ?

5y trước

esk nk g klnik tgk apoiment lg seminggu.. xselesa rs sesak nafas