shower

shower paling okay unt baby

18 Các câu trả lời

Try and error. Mula2 saya belikan anakku. Tapi kulit anak keluar biji2 halus. Mula2 tak syak lagi punca dari sabun anakku. Tapi bila 3 hari tak mandikan anak dengan sabun anakku, biji2 halus tu hilang. Saya try mandikan lagi guna sabun anakku, biji2 tu datang balik. Start dari situ saya guna brand buds. Alhamdulillah biji2 halus tu dah takde.

carrier junior..bau dia best..😍😍😍hehe... sbb dlu ms mndi gune shower gel+bedak pkai kn ank buah ms dorg bby..dap je bau dia😆😆😆..hehe..la ni.. next coming up nk try dkt ank sndri..hehee...

sebamed baby cleanser. sebab tengok akak ipar pakai untuk anak dia, kulit gebu & soft sangat. Tak sabar nak try juga nanti untuk anak sendiri.

cetaphil baby..also smells good..u can get it at the nearest pharmacy around u

ezeera or vegebebe sngt2 gentle ntuk kulit baby...

cetaphil, buds and ezzera

my baby guna carry junior je 😉

sy cb cetaphil

Cetaphil, drypers, anakku

cetaphil & vegebaby