Baby bump

Hi , just sharing. Sy baru 3 bulan , tapi perut dah baby bumps. sy tgk org lain biasa 5 bulan baru nmpk. Normal ke ? Ada ke yg mcm sy 😊 #firstmom #firstbaby

7 Các câu trả lời

sy pon 3bulan dah nampak.masa 11week buat buku pink,misi chek perut kata nye besar nye baby..selalu org lain 11week x besar mcm sy.kata misi tu la..tp normal je kot

Sy skg 12w bahagian bawah nampak bump sikit je, bahagian perut yg banyak lemak nampak jelas betul hahaha. Xleh nak sorok dah sbb lemak lagi besar dari baby 🤣

2y trước

normal la stiap bentuk badan kita tak sama. ada yg jnis cepat nmpk. mcm sy dri ank 1st smpai yg 3rd ni jenis perut kecik ja pregnant tk nmpk sgt perut. tgk ipar n biras sy pregnant diorang smua perut besar2

sy pun sama gak baby baru lagi.. tapi perut mak dia mcm pregnant 5 bulan hahahhaha.. sedih tol dgn buncit ni🤣

Tula sy pun dah 3 bulan perut buncit betul walaupun sy orgnya kcik je hehe

Buncit or kembung. Klu jenis xbiasa perut mcmtu normal je.

normal sis..sy 3 bulan pon dah start org perasan 😄

sy pun sama.. hahaha ingt dah 5bulan 😂🤭