ada sesiapa due bulan Desember 2020

Share sikit mom, n dh nampak baby bump belum?

15 Các câu trả lời

Due 21/12/2020. Baby bump dah nampak (tapi sejenis keturunan perut kecil masa pregnant) 🙂 if dalam rumah pakai tshirt nampak sangat la kan. Hehe, tapi kalau kat luar mostly i pakai abaya than orang tak perasan pun 😂 (macam anak first tiba2 jiran tau2 dah beranak? Eh bila masa kau pregnant?) LOL 😂😂

5/12.. baby bump xnmpk sngt pn.. pakai t-shirt kt rumah pn xnmpk..belah2 mak semua mcm tu.. Lau ngandung mmg perut semua kecik2.. tahu2 dh beranak.. hihi

Due Bulan January 2021 tp kehamilan ke6 ank ke5 Kali ni sgt berbeza..2 Bulan tu dh nmpk bby bump..hoping for a boy..😍😉☺️

Saya 10/12🥰🥰 Alhamdulilah dah nampak tak tak besar sngt. Kecik je orng cakap mcm 3bulan. Baju preggy pun tak beli 😁

due 10.12 🙋 baby bump jgn ckp laa mcm esok nk beranak daa dia pnya saiz 😂

4y trước

hahaha . nervous dh nii 🤣🤣

yaa saya due bulan december, baby bump dah nmpk 😘

Almost 8 mth takkan x nmpk sis🙋🏻‍♀️

6/12 baby bump mcm da sarat sgt da ni 😅

sy bln 11,jln pun dh mcm pingguin hihihi

Dah nmpak.. g mna2 org tegur dh bpe bln