SHOPPEE

Hi share sat trusted seller yang korang selalu beli barang baby dekat shoppee, I nak cari set baju baby 😘

7 Các câu trả lời

Bagi saya, shoppe mmg trusted.. Sbb seller, akan hantar brg dahulu, sebelum dapat payment, sekiranya ada masalah apa2, walaupun kita dah tekan sahkan pembayaran, kita masih boleh komplen.. Dan shoppe akan refund balik dekat kita..

Not sure, sebab direct beli dekat baby boutique je.. but boleh refer pada rate shopee shop

Saya beli kain tuala,mitten & botties,selimut & bedung je..set baju x pernah la..

This one best beli set baju baby murah²

Biasa sy bl baju baby dgn seller ni

Beli dkt luar lgi puas hati

Yg ni pun sama murah2