Fetal Doppler

Sgt2 membantu ade alat ni.. Lg2 sy yg pnh ade sjarah kguguran 2 kali sblm ni (heartbeat anak berhenti) kandungan ke-2 14weeks kandungan ke-3 12weeks.. Skrg kandungan ke-4 dh masuk 18weeks.. Stiap kali x sedap hati mst ke klinik, setakat ni dh hampir 10 kali sy ke klinik sbb risau kan kandungan.. Ade fetal doppler ni x risau lg dah.. Bleh dgr heartbeat anak selalu.. Doakan semoga kandungan sy sihat dan selamat ye..

Fetal Doppler
26 Các câu trả lời

Beli kat mana sis? Brp RM?

5y trước

Btl2 best nak beli la ..pdhal x pregnant pun...hehe...br sebulan ggr...