Fetal Doppler

Sgt2 membantu ade alat ni.. Lg2 sy yg pnh ade sjarah kguguran 2 kali sblm ni (heartbeat anak berhenti) kandungan ke-2 14weeks kandungan ke-3 12weeks.. Skrg kandungan ke-4 dh masuk 18weeks.. Stiap kali x sedap hati mst ke klinik, setakat ni dh hampir 10 kali sy ke klinik sbb risau kan kandungan.. Ade fetal doppler ni x risau lg dah.. Bleh dgr heartbeat anak selalu.. Doakan semoga kandungan sy sihat dan selamat ye..

Fetal Doppler
26 Các câu trả lời

Sy pun ada beli. Mmg sgt membantu menghilangkan kerisauan yg ada. Kalau xda ni rasa nak tiap minggu pegi scan. 😁 bila dpt dgr heartbeats baby terus rasa lega. But now baby dah aktif bergerak kat dalam, so dah jarang guna. Bila rindu nak dgr degupan jantung baby, baru guna lagi 😊

5y trước

Kannn.. Kalo blh nk scan je slalu sbb asyik risau..

Baru terfikir ade jual benda ni kat shopee. Kalau terfikir dri awal, dh lama dh beli 😂 sbb dlu selalu je risau yelah anak 1st kan. 😅 skrg kandungan dh nak masuk 39weeks. Baby nk lahir dh pun. 😅 tggu anak second pulak lah.. 😆 hehehe.

Betul2.. sy setuju..sbb sy pun beli jugak.. rasa bahagia sangat dpt dgr jantung anak.. semoga kali ni sis selamat melahirkan anak ye.. innsya Allah.. mudah2an Allah permudahkan urusan sis💕

5y trước

In shaa allah.. Aamiin 💕

selamat ke bnda ni sis kalau asik dgr je..sy pn teringin sbb risau kan baby..tp tula tkt bg pressure kat fetal yg bru nk growth

5y trước

3x seminggu should be ok. X perlu hari2. Kat KK pun pakai fetal doppler macam ni. Kalau kandungan masih awal tak perlu kot lagi guna. Sbb masih susah nak detect jantung baby. Nt stress pula x dpt dgr. Sy start guna pun masa kandungan dah 4 bulan. 😊

Saya juga ada beli, pernah juga 2 kali gugur, ni kandungan 4 juga, hari hari risau, skrg masuk 19W, harap baby sentiasa sihat

5y trước

Ya, sama kita 😊harap semua lancar

start kandungan brape week boleh guna ni ?

5y trước

ok thank you awak

Berp sis alat ni dn kalau nk beli beli kat mna ya

5y trước

Shopee, tmasuk postage rm60

Pakai ni okey tak?x bagi kesan kat baby?

5y trước

Ok je sis, xde masalah pun..

Semoga kandungan sihat dan selamat

5y trước

In shaa allah.. Aamiin 💕

Beli kat mana sis? Brp RM?

5y trước

Btl2 best nak beli la ..pdhal x pregnant pun...hehe...br sebulan ggr...