Berharap dapat merasa ada penghuni rahim... sebelum ajal menjemput...

Setiap kali fikirkan pasal zuriat ni memang sedih sangat2... Setiap bulan saya berharap... Tapi apakah daya rezeki bukan milik kami lagi... ?????????????? #1tahun7bulan

36 Các câu trả lời

Trus brusaha & berdoa sis,insyaallah ada rezeki...kta hnye mrancang.,allah yg mnntukan ..,sy 6tahun bru dpt mrasa..skrg alhmdulillah jarak 3thun allah bg rezeki skali lg dpt mrasa😊