Tak semua orang hamil itu sama

Setiap ibu mngandung ada alahan dan pembawaan tersendiri.. Tak boleh nak samakan dengan keadaan kita masa hamil. Ada sesetengah mengalami alahan yang teruk sehingga takder selera makan. Ada juga yang dlunya rajin sekarang menjadi pemalas yang berjaya..

1 Trả lời

Ya Puan. Pengalaman masing-masing memang berbeza. #TAPactiveusers #TAPsupermoms

4y trước

Betul. Circle kita yang negatif pun menjadi permasalahan ibu dalam proses kehamilan ni. Tapi selagi boleh buat tk tahu dgn kata-kata negatif seboleh nya buat begitu. Saya pun alami benda yang sama. Ada je yang suka membandingkan. Bila dah ada anak bandingkan anak pula 😅