Ada lendir bercampur coklat.. Adakah normal?

Setelah 7 weeks, tetiba mlm tu terasa sakit.. Dan pagi esok tengok ada kendur brcmour coklat.. Spt bru nk dtg bln.. Tp slps tu xda.. Td smsa byang air kecil, ada plk.. Tp xsakit pn.. Xda aktiviti berat pn.. Xpe ke?

3 Các câu trả lời

Klu nk gugur pun..keluar darah ckit2 tu x rasa lg sakit perut.biasa hari ke 4 or 5 br mula rasa sakit..baik g klinic cek..sbb doc boleh bg ubat tahan kandungan..

Jangan lah tanya kat sini adoi . Kalau sayangkan kandungan , pergi rujuk doktor terus . Awal awal pregnant kena jaga betul betul . Badan kita ni tak sama

Rujuk dr terus