induce ubat

hari jumaat lepas checkup,then doc ckp dh ada start kntrksi..tp blm ada bukaan..mlm ny keluar lendir coklat..kesokan hri pn sama..Tp perut xsakit pn..5hb ni kena induce ubt klu baby xnk kluar hri ni atau esok..doakn sy ye..neves plk sbb jarak baby ngn yg sulung 13tahun..Dh lupa dh cra nk mneran

1 Trả lời

penting skali tu cara nk meneran..xpe ada masa lg Cuba search..kawal pernafasan n ikut arahan misi n doc.. insyaAllah koyak pun x