Fasa-Fasa Keibuan, Anda Yang Mana Satu?

Setakat hari ini, anda kini berada di fasa yang mana? Untuk yang baru sahaja disahkan hamil dan kini berada di Trimester 1, TAHNIAH! 🫶🏻 Bagi mommies yang baru lepas bersalin, semoga kuat dan semuanya lancar sepanjang berpantang, OK!

Fasa-Fasa Keibuan, Anda Yang Mana Satu?
97 Các câu trả lời

B. trimester 2 tengah melayan sakit² badan, penat, asyik nak makan

A.trimester 1. .tekak sentiasa rse pelik. . pahit je. .🤢😅

A. Trimester 1, xda selera makan n hidung sgt sensitif dgn bau

Alhamdulillah.. Cuma sekarang sgt sensitive dengan bau...

D . dan sememangnya mnjadi seorg ibu bukanlah sesuatu yg mudah

C alhamdulillah baru masuk fasa 3, xsabar nk tgu si kecik ni

B .. 🤭 laju jaa berat naik tkt nyaa kena marah misi 🤪

Normal ke kalau selalu pening kepala lepastu gelap mata?

B. Makan selera bukan main. rasa gemok dah ni hahahahha

c. seminggu lg nak bersalin..rasa seram pun ada pula..