GIGi

setahun sebulan 10 hari sebatang gigi pon x tumbuh lagi.mama pk positif je nie #lambat tumbuh lambt rosak.

11 Các câu trả lời

Betullah tu sis. Lambat tumbuh lambat rosak.. Anak sy ke4 tumbuh gigi seawal 6 bulan.. Belum genap setahun, penuh gigi depan. Tp punyalah payah nak berus gigi anak.. Sy balik2 digigitnya. Skrg umur baru 2 tahun lebih, gigi depan da boleh gosok tanpa byk drama. Tp tu la, awl tumbuh gigi dulu payah nak berus, skrg gigi depan ada 4 rosak sikit2

Mesti dia pandai jalan dlu kan? Anak buah sy setahun lbh pon gigi xtumbuh lagi tp jalan da laju.. Hihi.. Dia mcm tu la.. Perkembangan budak lain2.. Ade yg cpt tumbuh gigi ade yg lambat ade yg 8 bulan da jalan ade sthun lbih bru pandai jalan..

Betul tu sis 😂😂. Emak saya pun cakap macam tu bila saya cakap anak2 kawan saya tumbuh gigi awal. Anak saya je lambat. Lambat tumbuh gigi, lambat lah rosak gigi nya.

Betul. Kena fikir positif sebab memang ada sesetengah baby akan lambat tumbuh gigi. Beri sedikit masa, inshaAllah sebelum setahun nanti akan tumbuh juga.

samalah..umur 1y1m tiba2 tumbuh gigi 2 kat bwh..next week nmpk 4 lg kat atas..don wori cepat je nnt tumbuh gigi dia

mak saya cakap lain dia kata lmbat tumbuh gigi lambat dpt adik..ahahaa..

Hi.. Anak sy pun sama puan. Msetahun sebulan...satu gigi pun xde..

in shaa allah nanti ada. anak saya setahun masih 8btang.

Ank sy pon da 11 bln satu ggi pon xd lg😭

takpe sis...sabar sabar nanti tumbuh la tu