Hello mummiesss , set pantang for mummy selalu kena beli apa je ya ?

Set pantang

2 Các câu trả lời

Saya beli loose, tak beli 1 set barang berpantang sebab saya rasa saya takkan guna semua barang dalam set tu. 1) Sari Ayu - param, pilis, tapel 2) Daun herba mandian beli di shopee. 3) Bengkung - ikut suka hati nak pilih jenama apa 4) Minyak Anugerah Bebe - telon baby 5) Uncang Akar Kayu Afiat - minum ni je sebab malas nak rebus akar kayu. 6) Pil Vitamin C 7) Tungku untuk ibu & bayi