Sesuai Tak

SeSuai Tak Pakai Lepas bersalin Nanti,Dalam Pantang??

Sesuai Tak
34 Các câu trả lời

Sis boleh pakai yg lebih selesa, tak perlu kerap nak tukar, macam saya pernah tumpah darah, pakai pad nurse bagi xsampai bape minit dah penuh, terus pakai pad lexee, tahan 6 jam, selesa pun selesa, xda bocor basah atas tilam, tak sakit nak bangun bila pergi b.air

5y trước

Ada gmbr x sis?sblm ni sy pkai yg pad kotex overnight tu.tpi x selesa.sy mmg bukn pengguna kotex..

Ikut keselesaan sis jugak..mcm sy dlm pantang xselesa guna yg maternity, so guna yg biasa masa period..intimate pink overnight 28cm..

Waktu baru lepas bersalin sesuai sis. Sebb waktu tu darah kita mmg bnyak, tapi kalau dah 5hari keatas pakai oad biasa pon dah ok

Ok jer, sy lebih suka pakai jenis mcm ni lebih selesa dripada pakai pad.. Sy masa lepas bsalin sy pakai jenama Tena

Kalau kat rumah una pad yg overnight pun dah ok. Tp kalau kat hosp ok gak guna yg dlm pic tu. Lebih mudah.

Dekat mne beli ni ye saya dah terbeli yg warna purple tu yg mcm pants tu

Wahh best pakai ni klu lepas brsalin .. Xjumpa pulk mase bersalin haritu

Sy pki pad overnight yg biase je.. Awal2 confirm kena tukar slalu kan

Kalau ceaser sesuai tak pakai ni? Ke lg sakit tempat luka tu?

Nmpk best jer...tp sy dulu pkai yg overnight biase tu jer...