Minta Cuti MC dengan Doktor Before Besalin

Hello.. Sesiape Ade Tak Pengalaman Minta Cuti MC Awal Dengan Doktor Sebab Kerja Jauh Dari Family.. Nak Balik Awal Ke Kg.. Sebab Langsung Xde Family Yg Berdekatan 😌 Takut Besalin Sorang2 Dah La Sendiri..

2 Các câu trả lời

mmg xdpt sis unlesd kandungan ada masalah. Terus je ambik maternity leave. So cuti maternity dikira start dr tarikh kita cuti. Nnt lps bersalin kena masuk awl sbb dikira dr tarikh kita cuti, bkn dr tarikh kita bersalin. Refer hr. Setengah company dia x kisah cuti awal.

biasanya diorg xbg... kene apply maternity leave trus dgn compny...