sakit bila bersama

Sesiapa yg lalui sama dengan saya? Lpas bersalin trus sakit dekat situ bla bersama dgn suami . Ada cara tak untuk hilangkan rasa sakit dan ngilu bila bersama suami dibahagian pembukaan faraj . ? Sy google dan jmpa doktor ni cakap . Sesiapa tlg saya . I need your help ?

sakit bila bersama
13 Các câu trả lời

Klau bru abes pantang bsame mmg ade rse skit sbb laluan baby kn...trauma...kite punye sensitiviti kt situ pun kurg tu yg jd skit...lpas abes pantang try buat senaman kagel bg kemutan blik dan bg ransangan kt urat faraj...

5y trước

Suami xsmpat nk msokkan dh rasa sakit. Ye trauma bersalin ada skit bla nk bersama dgn husband . Tambah plk bla nk masok dok pikir nk koyak everything. Hm

Sy dh 5 bulan bersalin... Baby pon dh 5 bulan... Last bersama suami ms hamil 5 bulan lpas sampai skrg ni belom bersama walaupon sekali... Mcm takut pulak walopon sy ni sczer... Sbb takut yg dlm tu je...

Kne ade foreplay lbh.. Sbb kte bru lps salin trauma tu ade..main terjah sakit oh.. Foreplay tu wat kte jth cinta.. Ble da cinta ilang la rse sakit😆😆

dulu sy pun cm tu jg, ada rasa sakit dkt luar & bila dah masuk dalam rasa senak dkt bhhgian pundi kencing, lps tu sakit bhgian punggung jg.. try slow2.. lama2 dah xda sakit ..

5y trước

Sy masih trauma kot . Tkot² terkoyak ke apa bla nk masok tu . Huhu.

Wife sy pn camtu..xleh masuk penuh..kalau masuk penuh dia ckp sakit n senak

Sye 4 bln lbih baru try utk bersma sbb trauma lgi😂😂😂😂

Kene buat pemanasan dlu dan guna jari cari keselesaan

5y trước

Xthu brapa lma nk bleh hilang sakit tu . 😔 Nkp jupa doktor . Skrang brjauhan dgn suami .

Kadang2 tu maybe kurang air sist..tu yg ngilu tu

5y trước

Sy letak pelincir pun masih sakit plus ngilu dekat bahagian awal faraj . .

💜💙💚Slow slow kayuh 🚲🚲🚲

Brp hari dh ? ke bru hbis pantang 40 hari ?

5y trước

Baby dh 4bulan . 100 hri pn dh lepas