Document apa yg perlu Di bawak masa nak bersalin Di Hospital kerajaan Kuala Lumpur ye ? ( HTA)

Sesiapa yg Baru bersalin Bulan 9 - 10 baru² ni Di Hospital kerajaan? saya first time nak bersalin di HTA.. so nak kena sediakan document apa ye selain Buku Pink & IC ? #firstbaby #firstmom #pleasehelp #bantusharing

1 Trả lời

Sis bawa buku pink..salinan sijil nikah.. barang2 labour room dah standby sis???

10mo trước

Okey sis.. Noted 🥰👍 alhamdulillah..dah standby.. Tunggu masa je ni 🥰🥰 TQ reply sis . Semoga urusan sis Di permudahkan.. Aamiin