Boleh tolong terangkan mcm mne kalau nak bersalin di swasta tapi appointment di klinik kerajaan setiap bulan .

Sesiapa tahu tak kalau Kita appointment dengan klinik kerajaan setiap Bulan tapi last time nak bersalin nnti masuk hospital swasta. Siapa Ada pengalaman cmni?

2 Các câu trả lời

check up je mcm biasa. Xde mslh pn. Kalau nk bersalin swasta plk, depends pd hospital yg awk nk tu requirements dia mcm mana. Selalunya perlukan 2kali cek up sblm bersalin. So pergi je la cek up kt swasra tu, at the same time teruskn yg kk. Atau kalau mls boleh je stop kk, teruskn cek up swasta. Ikut mana2 yg affordable n ok. Asalkn buat cek up.

4y trước

TQ sis ..