Spotting coklat

Sesiapa tahu. Kenapa keluar flek coklat pudar tak? Mcm spotting. Tggu period. Belum lgi. Dah cd47. Sbb hormon ke ye? Dah 5hari on off. Irregular period. Dh 5hari keluar mcm ni ? upt -ve je. Brapa kali dah check. Sbb hati kering check je la. Kalu mcm ni assume period jugak ke? Boleh solat?

3 Các câu trả lời

Soal solat ada kata blh. Tp klu saya, drpd was² bagus mandi hadas dlu. Sah² bersih.

5y trước

Haah. Skrg sy buat mcm tu la tp susah jugak sbb masa kerja kan