keputihan

Hi sesiapa pernah alami keputihan? Saya kawin pada 14/3 saya belum kena keputihan lagi. Tapi sejak pkp ni keputihan saya makin teruk hari ii ada lepastu berbau rasa tak selesa. Pergi klinik cek tapi doktor ckp benda sma. Saya tak mengandung dan period saya memang tak teratur dari zaman sekolah lagi. Macam mana ye nak selesaikan? Kadang ii rasa sedih. Ada kena mengena dengan air man* suami ke?

1 Trả lời

doktor xde bg ubat untuk keputihan ke? kurangkan mkn mnum yg manis, pakai pantiliner dan kerapkan tukar .mnum air masak byk2. sy ada baca petua mkn yogurt asli blh kurangkan keputihan.

4y trước

Doktor tak bagi apa ii ubat pun cuma dia nasihat je