Gugur rambut

sesiapa leh bantu..utk kurangkan rambut gugur..rambut start gugur lepas bsalin my baby boy baru 5month...gugur yg byk sgt...risau je mcm nipis dh rambut .

2 Các câu trả lời

Sy pun sama mcm sis juga. Dulu rambut pjg jugak. Even thou dah potong pendek still gugur. So sy kurang sikat rambut 😂😂🤭🤭🤭 so idak la nampak keguguran disitu. Pifff. Tapi ada minyak buah keras elok untuk lebatkan rambut kembali. Saya guna untuk baby. Sebab nampak halus ja masa 5 bulan. Lani dh 8m dh lebat sikit. Alhamdulillah 😁

try nih...

5y trước

Dh try pkai.. Tp still sama