Klinik Swasta Ibu Dan Anak Berdekatan Seri Kembangan, Selangor

Sesiapa boleh bantu saya detect klinik ibu dan anak yg boleh buka buku pink pada hari sabtu@ahad? Nak kena buka juga esok@lusa.. Xnak kena bebel?

2 Các câu trả lời

Kk bukak weekdays je. Hehehe. Ala takat bebel tu tadah je telinga. Ada je nurse yg ok, kita je selalu kena sogok dgn cerita misi bebel. Hehehe

6y trước

Haah.. Dah cek td.. Huhu kena tgu senin laa ni jawabnyaaaa❤️😂

tutup telinga ja mom...hihihi..gud luck ya..❤️

6y trước

Okay daddy 😂😂😂