Ada sesiapa tahu

Sesiapa ada pernah terjadi ada ketulan pada ketiak ? Itu apa ya , sebenarnya takpasti jugak ketulan ka apa , sebab first nampak , pertama Kali terjadi dan macam ada bengkak2 gitu dbahagian ketiak tu , kandungan dah 11 minggu . Risau pulak , dan apa perlu Saya buat ya ? #firstmom #ingintahu #pleasehelp #firstbaby

2 Các câu trả lời

Sy pon ada masa mengandung anak 1st.. siap pegi buat scan, tp doktor kata cuma kelenjar biasa..bila anak dh besar, dh tak meyusu, ketulan tu akan hilang.. itu pengalaman sy lah.. kali ni sy mengandung kali ke 2.. pon ada ketulan tu..

Keras tak? Kalau tak maybe jadi mcm sy 😅 kandungan pertama ada mcm benjol kt ketiak smpai skang ada. Ketiak dh xcantik taktau mcm mana nk hilangkan dh 9 tahun. Tp rsnya sbb nk ada susu tu

1y trước

Yang ni kita panggil accesories breast kalau tak slh. Mcm aksesori kereta 😂😂