Ketulan bawah ketiak

disini berapa ramai ibu2 yg ada ketulan kecik di bawah ketiak?

2 Các câu trả lời

sy ade jugak..ade tny nurse baru ni, die ckp klu sakit bgtau...die nk check baru ni tp sy pulak pkai bju susah nk buka..😂 tunggu next check up la baru nk tunjuk kt die..

5y trước

sis masih bf ka?

mnyusu baby ke..? ketulan tu biasa nye susu.. rajin2 tuam sndiri.. then hala kn ke puting..

5y trước

tu susu.. kadang memang jadi cmtu.. tuam pstu hala kn ke puting bagi dye klua.. jgn sampai ketul tu jadi besar dan sakit.. susah nnti..