Hospital Ampang

Nak tanya, ada tak ibu ibu sini yang berpengalaman bersalin di Hospital Ampang? Barang apa yang perlu bawa untuk ke labour room ye? Boleh sharekan tak? terimakasih! 🥰

4 Các câu trả lời

bersalin 3 anak sy tak pernah bawa apa² barang dlm LR. anak 1st,sampai hosp,terus masuk LR dan bersalin. anak 2nd,hampir 5 jam dlm wad,tp tak terfikir nak bawa barang baby ke LR sakit sgt. anak 3rd sampai hosp terus masuk LR juga. semua nurse yg ambilkan barang baby dlm beg sy

1y trước

mashaAllah rezeki;)

Kakak ipar sy yg bru beranak last week kate nurse akan mintak pampers baby dgn maternity pad. Baju ngn bedung pakai yg spital punye. Just prepare baju baby & bedung yg mase nk keluar wad je.

1y trước

oh yeke? okey awak, terimakasih ❤️ suami boleh teman di lr kan?

Bersalin kat hospital ampang 24/4/23 Nurse surhh bawak baju bby, pampers bby dan kain bedung.. Pastu sluar dalm n pad mommy

1y trước

okey noted. terimakasih sis ❤️ husband boleh teman di lr kan?

Beranak time 2020, nurse mintak pampers dgn mitten booties, dan baju atas shj..skrg tak tahu ler