Hi semua...kenapa ye baby sy,baru umur 3bln..selalu tiba2 menangis & menjerit then mata terbukak luas mcm takut sesuatu?

Sesiapa ada pengalaman & penyelesaian?

2 Các câu trả lời

Saya tak tau jugak tu sebab apa, anak saya pun macam tu jugak Minggu lepas, saya pergi urut dya dengan tukang urut, lepas tu tak nangis lagi, sedap je dya tidur lepas urut tu.

5y trước

Ohh ye ke... sbb bila tanya doc dia ckp everything is normal... atau mungkin ada gangguan yg kita mata kasar tak nampak ye? Tq sbb share pengalaman awk ☺️

Jumpa doktor