Keputihan

Sesiapa ada masalah keputihan yang teruk tak? warna kekuning2an. saya punya macam makin teruk. risau la pula. korang ada ambik sampel tak? resultnya apa ya?

2 Các câu trả lời

Sy sis 🙋. Dulu sblm pregnant, keputihan sy normal warna putih. Semenjak pregnant, dia jadi warna hijau kekuningan dan sy selalu sakit ari2. Doc kata sy jadi sakit ari2 tu sbb yeast infection. Dia ada amik sample, tp result dia tu lagi 6 minggu baru keluar. Sy sarankan puan rujuk doc kk. Nanti dia akan bagi ubat dan antibiotics utk bunuh kuman tu. Smga dipermudahkan urusan puan. 💪😊

5y trước

Sama2. Smga baik2 shj, insha'Allah

terus tny dktr sis. jgn rasa segan or malu. setiap org lain2 penyakitnya. mcm kwn saya ada keputihan tp xde bau and miss v x gatal. ada kwn saya terbalik pulak.. baik terus ke dktr.. mereka akan check detail

5y trước

yeap esok saya plan nak pegi klinik swasta untuk ambk sampel and first scan.