Carseat PERCUMA Untuk Anda, Mommies!

Sertai peraduan mudah kami dan anda mungkin pemenang yang kami cari! Mudah sahaja, ikuti langkah yang telah ditetapkan di sini: https://community.theasianparent.com/contests

Carseat PERCUMA Untuk Anda, Mommies!
1936 Các câu trả lời

HARI 1 (5 September 2023) Terima kasih The Asian Parent!! apps ini telah banyak membantu para ibu lagi lagi ibu yang bakal menjadi ibu buat pertama kalinya. Banyak artikel yang bermanfaat dan semestinya berguna. Semoga Ada rezeki saya dan bakal baby yang akan saya lahirkan pada bulan November ini..

BISMILLAH moga ada rezeki utk first baby saya nanti 😊 Hari 1(9/9/23) alhamdulillah syukur theasianparent banyak membantu saya melihat perkembangan baby . first pengalaman saya mengandung sebenarnya banyak benda taktahu tapi disebabkan adanya apps ni memudahkan saya dan memang terbaik 😊❤️

Day 3 (09/09/2023) Happy 9.9 to all mummies and daddies here🥳 May God bless you & your family whenever you are❤️ Having baby carseat in a car is a must to provide safety for the babies our child. Don't forget to buckle up the carseat after putting your child on the carseat! Stay safe❤️

Hari 1 - 11/9/23 Semenjak kali pertama saya tahu akan wujudnya app theasianparent di aplikasi media social. Saya berminat untuk download dan cuba menggunakannya. Ini merupakan anak pertama saya dan saya dapat banyak info didalam apps theasianparent❤️. Sekali cuba terus jatuh cinta orang kata.

Hari pertama (8/09/2023) jumaat 4:45 Alhamdulillahh dengan adanya platform theAsian parent dapat maklumat yg first mom macam saya baru tahu. Berkongsi apa sahaja untuk kami. Yanga sangat bermanfaat untuk kami tahu & cuba. Semoga ada rezeki saya & family dapat carseat untuk anak pertama saya 🥰

Hari 3 - 10/9/2023 Makin hari perkembangan anakku makin membesar dan ada beberapa sudah gaya gaya barunya… setiap hari rujuk apps theasianmalaysia.. yang best theasianmalaysia ni semua dia bagitau dari pregnant sampai lah bersalin.. selain itu, banyak ilmu pengetahuan tentang tumbesaran anak.

Hari 1 : 7/9/2023 First time sy dapat guna aplikasi ini dgn sepenuhnya selepas berjaya mengandung 4 bulan lepas setelah 4 tahun berkahwin. Alhamdulillah. Banyak info menarik mengenai ibu & bayi saya dapat di sini & paling best saya dapat tengok anggaran besar dan berat baby by week di sini 😊

Hari ke 5: ( 10/9/2023) Mula-mula download TheAsianParent apps ni sb nak tengok perkembangan kandungan mcm mana ikut weeks and lepas bersalin perkembangan anak macam mana. Tapi rupanya banyak lagi benefit boleh dapat, boleh join influencer boleh join vip member n ada produk promotion pun best.

Hari 1 , (7/09/2023) Saya adalah first mom dan masih dalam trimester 3 . Oleh itu, saya memerlukan banyak ilmu sama ada semasa mngandung atau selepas bersalin. Dengan app asian parent banyak ilmu dan nasihat saya peroleh dan dapat dalam membantu saya meneruskan kehidupan saya sebagai bakal ibu.

Hari ke 4: (9/9/2023) Thank you theAsianparent and Snapkis for hosting this amazing giveaway 🥰 my baby is here already😍 always use this apps during pregnancy till now and from first daughter till my second son. The articles, the tips from theAsianparent apps really helps me a lot❤️