nak tanya siapa ada pengalaman kne rengat selepas bersalin?

3 Các câu trả lời

Saya. Kali pertama kena tak tau pun tu rengat sampai bergaduh mulut dgn suami 😂 Lepas dah tau tu rengat, layankan aje, deep breathing, slow walk, minum air suam. Sebab rengat tu bagus kecutkan rahim. Kalau tak tahan sakit, makan panadol dgn dos yg dibenarkan.

sy pernah nk ke 2... rsa kontraksi mcm nk brnk lg😂 adoi..kena mntk pndol dgn nurse..tuk persediaan nti sy sdiakan trus pndol bwa😂

1mo trước

dah brpa hri sis rengat lps lahir? sy hrtu lps bersalin trus rasa rengat..esokkan nk blik nsib xrsa dh😂....

eh same...hahhaa siap nk hntar gi spital🤣seram dgr hospital..