Suggest untuk mummy semua susu ap yg sesuai untuk kandungan dan harga x mahal sangat

6 Các câu trả lời

boleh je minum mana² jenis/brand susu selagi sis takda gdm. kalau ada gdm minum susu kotak fullcream je. jgn minum yg ada perisa sbb gula lagi tinggi. kalau tak minum susu langsung pun takpe. tapi kalau nak juga amik calcium boleh telan pil calcium

Susu full cream dutch lady pn ok tp tulah sepanjang pregnant bulan pertama je sy blh minum..lps tu tgok kotak susu pn sy dh nk termuntah🤣

sye mnum susu kotak dutch lady perisa strwberi.. sye x bley mnum susu yg xde perisa.. loya

saya minum dutch lady full cream je sis. murah dan senang dapat😆

Any full cream or fresh milk

3d trước

Boleh. Terpulang pada awak. Saya minum yang 200ml carton tu je. 1 hari maximum 2x je saya minum susu sebab gynae prescribed calcium pill untuk saya.

susu biasa pun ok..