Pregnant 7 minggu

#SeriusTanya #bantujawab bole tahu tk kenapa kat pad kuar gini kita baru 7 minggu pregnant... Maaf la kalau gmbr tk senonoh cuma sy first time pregnant ni#bantusharing tetiba balik kerja cmni pula

Pregnant 7 minggu
7 Các câu trả lời

sma mcm sy,hr pertama kuar coklat²mcm ni,hr kedua kuar darah..p hospital Dr buat tvs kantung ada tp janin xnmpak lg sbb Dr cek bru 5w..balik tu sy bleeding lg kuar darah cpur lendir tp xsakit sgt cuma sakit kat tut je...Dr ckp monitor klu darah byk sgt dtg hosp semula...hrp²xkuar darah dah...risau sgt..

7mo trước

mgkin baru lg xnampak lg...semoga sis baik2 je,bleeding lg x?

kalau makin banyak coklat ni takut failing pregnancy .saya pernah kena macamni. kena tahan dekat wad monitor bacaan darah bhcg 4hari

sis cuba pergi hosp terus kalau boleh secepatnya tau. bleeding ni bahaya sangat sangat 🥺 so please pergi secepat yg mungkin ya

7mo trước

pengalaman sendiri doc akan scan dari bawah dan kena selup agak takselesa tapi taksakit. saya kena cucuk ubat tahan sakit disebabkan keluar freshblood dan sakit sangat. saya takkena warded sebab malam raya dan time tu kebetulan katil penuh. nasihat saya akak pergi ke hospital secepat yg mungkin takut nanti lagi teruk dan baby takboleh survive ☺️

Bleeding semasa pregnant tak normal. Better sis pergi klinik consult doc ya. Lagipun dah 7w tu boleh dah buat scan sekali.

7mo trước

Thanks, sbb sy igt nk pergi nnti cuma tula harap ii yang baik baik amin

sis masa check pregnant tu line terang tak dua2 ??

7mo trước

Kenapa ye tu risau sy huhu

Dah pergi hospital belum sis? Ada apa2 update tak?

7mo trước

Alhamdulillah baru balik dari klinik doktor ckp baby ok je baru 7 minggu kan,, cuma tu spotting normal from air ketuban gitu.. Doktor ckp kena bnyk minum air n makan buah buahan

MCM mna dan kandungan sis

7mo trước

Iya normal.. sya pon baru2 nie macam tu juga Sis… selagi darah x keluar berterusan sya anggap masih ok.. dan bukan darah yg fresh tu.. yg tu buat risau sikit… alhamdulillah minggu nie dah xda.. rehat secukupnya Sis… jangan buat kerja berat2 ya… boleh bagi kesan pada kandungan kita.. semoga Allah melindungi kita semua