Hi mommies. Normal x 8 weeks tp scan xnmpk janin @ kantung. Risaunya.. no bleeding, xdek sakit apa2.

3 Các câu trả lời

kiranya 8 weeks tu anggaran dr tarikh period la kan? so possibilities usia kandungan tu lagi muda (3~4 weeks) dr anggaran LMP. sebab proses lekat dkt rahim boleh jd awal @ lambat ikut kehendak Allah. selagi tk ada turun darah atau apa² tanda yg merisaukan, tunggu je lagi 2-3 minggu utk repeat scan semula. insyaAllah masa tu boleh nmpk dan dgr bunyi jantung 😊

mmg doc ckp 8w dh ke? sbb slalunya klau 8w dh nmpak kantung and boleh dgr heartbeat bby. awak confirmkn balik umur kandungan awak dgn doc. myb awak pnya kandungan bru 4-5w sbbtu tk nmpak lgi janin. confirmkn dgn doc ye. maaf klau sy silap😅

ya ke