Nak tanya..blh ke cuci baju baby pastu campur softener?

4 Các câu trả lời

Boleh je. Tapi tgk skin baby awak dlu, mudah allergic ke. Ada eczema ke. Anak first saya Mmg pkai detergent baby je Sbb eczema. Now adik yg kedua, umur 3 bulan da Pakai Sabun biasa n softlan,Sbb Kadang Sabun baby bnyk xwangi sgt. Try la apa brand pun. Alhamdulilah xda masalah. If awak nak yg wangi ada Sabun top botol Biru muda. Tu sesuai untuk family

Boleh, Puan. Tapi pakai yang khas untuk baby. Tak digalakkan pakai softener yang biasa . Kulit baby masih sensitif.

boleh. tp try n error. kalau kulit bby ok,ok la. mcm sy x pakai pon. sbb cecair basuh baju bby tu pon mmg dah wangi .

awak beli sabun basuh baju baby biasa pon dh wangi awak.

2y trước

sama2 awak🌻