Nk tnya klau nk bkak bku pink kna ikut daerah tmpt kte ddk kew? Dan nurse dtg kew umah utk check..

4 Các câu trả lời

Kalau kawasan sy, YA. Mmg kena buka buku pink di kawasan tempat tinggal. Semasa mengandung nurse ada buat lawatan mengejut. Selepas bersalin pun nurse ada buat lawatan

Buku pink buka ikut Alamat tempat tinggal. Awk yg kena dtg KK utk checkup. Yg misi dtg rumah tu time lepas bsalin. Tapi ni semua bgantung pada kk.

Bese ikut klinik yg paling dkt dgn tmpt tgl skrg.. sb nt nurse akan dtg ke rumah jgk..

Yep btul