Hi mommies 👋🏻 ada tk sini yg sma mcam sy, masalah tembuni beby kt bwah. Biasanya memg tetap cser k

1 Trả lời

tembuni tu ape?

1y trước

ohhh yeke. faham2. aah klau uri tutup jalan mmg kena czer. sbb klau uri kluar dulu ibarat awak cabut tong oksigen dr baby awak baru teran. teran bukan sume org dpt 2 3 kali teran trus kluar. ikutkan boleh bergerak lg tu uri tu if baby makin membesar. tp klau by 32w masih menutup mmg konfem kena czer. pastu rasanya klau uri tutup laluan ni xleh lasak2 sgt sbb sllu sng bleeding mcm tu at certain stage of pregnancy. takpe awak doa byk2 n cuba google senaman ringan yg boleh bantu uri ubah posisi. moga dipermudahkan semuanya ye