Salam sy dh 21w tp belum rasa gerakan bby...kdg2 ad rasa benda cuit tu pun skali Jee ..normal ke?

5 Các câu trả lời

Masa mula2 sata pon taktau baby kick tu macam mana sekarang dh 24w dah tau sbb rasa lain macam ingatkan bunyi perut, tp saya akan perati perut saya mcm gerak2 ha baru tau baby gerak rupanya, first time katakan taktau apa 😅

Wassalam, normal je awak 😁 sy pun first time jugak and skrg dah masuk 24w baru rasa obvious sikit gerakannya hehe awal2 dulu sy pun mcm awak

dah rasa cuit² tuh gerak lah sis . first mom jrg dpt rasa tendang awal . sec bby nnti bru u akan rasa dpt tndgan awal

yg cuit tu bby puan .. Alhamdulillah

1y trước

hehe gemuk comel apa ..TK kisah kurus atau gemuk kita semua Allah buat comey2

normal.