Hi assalamualaikum saya nak tanya saya dh 17 weeks tp tak dapat rasa apa apa.mcm baby tak gerak

5 Các câu trả lời

normal lebih2 lagi kalau kali pertama mengandung. pergerakan baby dpt dirasa selewatnya minggu 22-24. jgn risau sgt ya mommy. boleh pergi scan kalau takut apa2 jd kat baby. dan normal juga kalau kita takut dan risau. :)

4y trước

terima kasih untuk menjawab

saya first baby 17 weeks tu rasa gerak kadang-kadang je. Pergerakan tu lembut sangat.

17w anak 1st biasanye baby bgerak pun kte prasan macam angin lalu je

tolong jawabkan ye ibu-ibu yang ada pengalaman

1st baby slalu lambat sikit