Salam sahabat..klau mcm nie positive ke🤔bleh bantu kwn2 smua..

Salam sahabat..klau mcm nie positive ke🤔bleh bantu  kwn2 smua..
17 Các câu trả lời

sama ada weak positive atau evap Line je yunk ..nampak samar sangat ni tapi jika ada InshaAllah Line makin terang mungkin hormon awak rendah... kalau evap Line dia akan hilang kalau awak celup dalam air putih garisan Samar tu takkan nampak lagi..tapi kalau garisan samar tu still ada bermakna itu weak positive dan kandungan masih tersangat baru .. goodluck dah boleh start makan acid folic yea untuk ready rahim

4y trước

welcome

saya kna bln kedua kahwin tu due period lewat lbih sminggu, ingtkan pregnant.. test sampay 3pt, takdak rezeki jugak.. last2 period, then bln strusnya bila period due lambat saya ingtkan normal.. tapi dh lewat sbln and saya alahan dgn bau benda tumis.. so saya trus pergi klinik check. alhamdulillah, result positive.

haritu saya sehari sebelum due period mmg mcm ni .. halus sangat , selang lagi 2 hari test lagi dah terang sikit tapi samar2 jugak lagi 2 hari test pon samar tapi terang dari yang lepas, seminggu tu test lagi alhamdulillah terang.

akak, dah late period berapa hari? and kalau dah late period. try lagi seminggu after. baru cek upt lagi.. sebab yang dekat atas negative. apapun, semoga akak dikurniakan rezeki olehNya, Aamiin.

4y trước

okey tq bnyk2 dik😘

Doc pernah bgtau kalau dlam 3 saat die dah naik double even samar tue betul..kalu dah lepas bbrapa minit bru double tue false..huhu ape2 pun try lagi next 2minggu..smoga ade rezQi

tak nampak apa apa, negative. tapi kalau tak datang period lagi, tunggu lagi 1-2 minggu untuk cuba lagi

nmpak mcm ada..cuba lg semngu cek waktu pg bila bru bngun tidoq..kesan dia lebih tepat

4y trước

aminnn insyallah...sama2

Try lagi seminggu.. Tu nmpk macam ade samar pon ye macam kesan urune trsejat pon ye

4y trước

@Nurbaiti alhamdulillah doakan akk jugak.. Baru 5week

nnti try test lg.. kalo nk betul2 confirm p klinik.. nk ckp pun xberapa nk pasti...

Mgkin skrg blom nmpak lg.. Cube lg 2mggu.. InshAllah ade