Ada peluang ke untuk hamil bulan ni klu baru bd 1-2hb..sy pjj dgn husben..

11 Các câu trả lời

seelok nye nk lg tepat gune opk jgak sis.. sy 2 tahun ttc, mmg bergantung gune app ni je.. skali sy gune opk, rupe nye waktu subur sy awal.. hari ke 10 da subur.. kebetulan hari ke 9 sy ade bersama dgn suami.. lepas 2 minggu Alhamdulillah pregnant.. hihihi.. sy gune app ni same mcm sis la hari ke 17/18 waktu subur.. rupe nye waktu subur sy lari awal..

2y trước

Ya kadang2 subur awal, kena pakai opk juga, apps dia ikut calculation je

insyaAllah boleh. Sy pun PJJ dgn suami, setiap kali balik jumpa tak pernah kena yy high chance of pregnancy masa guna apps ni. Alhamdullilah, skrg sy dah nak masuk 6 bulan. Try guna opk utk lebih accurate melainkan awk dah tahu simptom² subur badan sendiri mcm keluar cecair mcm egg white, nafsu naik & sebagainya bila mahu bersama.

inshaa Allah sis, sbb 1hb tu awak mmg tgh subur sangat. telur awak active waktu tu.. sy pun PJJ mcm awak juga, trpksa ikut method ni waktu suami balek bulan 8 haritu. alhmdulillah hujung bulan 8 tu terus melekat, now da nak masuk 5bulan ☺️ semoga dipermudahkan urusan sis yea

2y trước

Trme kasih, In syaALLAH..mudah²an..Aamiin

ikut apps xbtul..sb nk CRI sbur kna tngok hormn kita bukn pd apps..guna opk..sblum tu jgn mnum 1 or 2 jam pstu bru bole chek opk..atau klau ada lendir wrna kuning telur tu mkna hri subur awk lah tu..insyaa allah Ada rzki .doa bnyk2 ye..bnyk kn bersabr..

klu ikut awak subur puan, high chance utk hamil.. tp seeloknya buat opk jgak.. sbb kdg2 waktu subur kte lari sikit dr apps nie.. mcm sye.. apps kte hri ke 13-14, gne opk waktu subur saya hri ke 11.. lg awal

2y trước

🥺🥺

memang normal cycle period ke? app mcm ni sesuai utk yg memang cycle period 28-30 hari setiap bulan.

2y trước

mudah²an ada rezeki sy. in shaALLAH..

In sha Allah ada chance. Yang penting time tu mmg wktu subur awak. Smoga dipermudahkan . Aamiin

aku sdh satu bulan tdk dtng apa k aku sdh hamil

2y trước

betul tu..try check upt dulu sis

mg dpmudah segalanya..aamiin

2y trước

in syaALLAH.. Aamiin

cek guna opk