Bersalin dah.

Sepatutnya bersalin 30hb ni. Tapi baby nak keluar awal. Saya dah bersalin tadi.10hb . Harap mommy semua dipermudahkan urusan bersalin nanti ya.

2 Các câu trả lời

Alhamdulillah. Selamat berpantang. Saya due 29. Minggu lepas bukaan 1cm, smlm 2cm. 37weeks 4dys Doa kan saya bukaan cepat buka ye. Minggu ni last klu x beranak kena induce. Takot 😅

2y trước

Saya pegi cek up baby, masa scan doc tegur baby mengeras lama ni then terus Tanya kalau dia nak seluk cek jalan ok ke. Saya kata ok je la. Tu yg tau jalan dh buka

tahniaaa sis. smoga prsalinan sya d prmudahkan dn baby nak keluar awal due 26/3 moga baby nak keluar awal sbb sya tak nak kena brsalin paksa