💋

Harap² bersalin sebelum due 😅 tak sabar nk jumpa baby 😍semoga dipermudahkan segala urusan bersalin nanti 💟 #anakpertama #babyjulai

💋
30 Các câu trả lời

Mlm sis..sis dah cari ker set berpantang untuk lepas bersalin nnt?Ahh ni sy nak syorkn sis cuba set berpantang dr produk Nufiya..banyak kebaikan diaa...selepas bersalin air susu mesti sikit kan..tp klu sis minum ni sykur air susu akn banyak n baby cpt kenyang...sis cuma rebus n minum jer..klu sis nak cuba PM sy ke 0189292507 yerr sis..sbb dah ramai org cuba mmg terbaik..

4y trước

X mahal pun sis..klu semenanjung rm25 jaa sis dlm 1 pack..dlm 1 pack ada 2 set..x rugi..🥰🥰

Saya 19/7 tapi takde tanda tanda2 nak bersalin cume sakit kat bawah perut gan pinggang je ni.. Saya harap dapat bersalin sebelum due date ni.. Tak sabar nak jumpa baby saya ni..

Semoga dipermudahkan urusan bersalin, ibu dan baby selamat dan sihat semuanya... Aaminnn .. doakan sy jugak due bln 10..

Perut dh kebawah tapi belom ada tanda2 nak bersalin lagi hmm Mudah mudahan awal jugak bersalin🙏🏼 aamiin

Sy pn cmtu gak...arap brsalin b4 due la,x sabar nak peluk cium baby nie....tp tanda2 nk brsalin xde lg 😅

Same la kite..tgu ari je ni...hrp2 jgk bersalin seblom due...tp cm sonok je bby dok dlm ni...xde tanda2 lg ni...

Semoga dipermudahkan ye. Ni dah mcm time2 sye dh nak bersalin sbb bersalin baby 38 weeks

semoga dipermudahkan segala urusan bersalin dan selamat melahirkan

Saya sebagai ibu juga nak bantu ibu2 d luar sana..😍😍

Harap sy pun bersalin sebelum due date 🤗