Dah bersalin

Hai mommy smua. Alhmdlilah sy sudah selamat melahirkan baby boy pada 28/3/23 kmrin.. baby nak keluar awal pla. Hihi Sy doakan ibu2 yg hendak bersalin dipermudahkan urusan bersalin.🤲🏻

8 Các câu trả lời

tahniah...selamat berpantang sis..moga sye pun cepat bersalin dan baik2 saja semuanyer..aminn...#babyfirst

Alhmdulillah sy pon dah bersalin sama tarikh..29/3/2023 rabu kelmarin.. Baby boy..

Alhamdulillah Tahniah Puan. Kandungn week brpa time tu? Bersalin normal ke?

1y trước

Alhamdulillah..🥰🤲🏽 Selamat berpantang ya..

due sama saya 19/4.. tahniah sis.. bersalin normal ke?mmg ada tanda2 ke?

1y trước

Semoga smua dpermudahkan .

due sebenar brapa sis? selamat berpantang sis 💞

1y trước

19/4 sis

amin .. tahniah sis

Sy bersalin 26/3

aamiin...