Ubat zincofer

Sepanjang pregnant tak ada alahan macam muntah. Sekali dapat zincofer, hari pertama dah pening + muntah. Mommies ada opinion tak utk tukar ubat ke apa? N ada risiko tak?

29 Các câu trả lời

Sis dah berapa week ye? Consult dgn Dr @ misi tak? Biasanya vitamin misi bagi. Kalau xok, muntah dia akan tukarkn Zincofer iron tinggi, cara makan 1 jam sebelum makan atau 2 jam selepas makan. Ambik bersama air oren. Kalau x ok jugak bgtau misi nanti misi tukar vitamin

1y trước

Saya baru masuk 16 wk. Before ni dapat 4 jenis ubat tu elok je makan 😂tkpe try lagi dgn tips2 yg bagi kt sini