Ingin tahu..

Sepanjang mengandung..dari awal sampai trimester ketiga..ada tak ibu2 yg sering berfikir benda yang bukan2...contoh, kan orang tua dulu2 selalu pesan jangan siang ikan jangan sisik ikan jangan tengok cerita bukan2 n mcm2 lagi lah..tapi kita buat juga..lepas tu mula lah fikir bnda bukan2...ada x ibu2 yg dh ada lebih dri sorang ank bila melahirkan terjadi sesuatu yg buruk dkt bby sbb perbuatan kta tu?? Ke mitos je semua tu..huhu risau... Share lah cerita n pengalaman..tq momy..

3 Các câu trả lời

awak, benda ni kalau percaya mcm khurafat tau, so ignorekan ja okay. maybe org tua cakap mcm tuh, maksud lain tapi cara depa ckp nak takutkan kita. apa pun doa kt Allah minta Allah lindungi baby okay.

10mo trước

ha'a selalu je doakan..kalau time nk msak ke apa ke xlepas doa..yakin Allah yg menjaga...

yang mane rase baik untuk awak follow..kalau dah merepek itu tak boleh ini tak boleh,baik ignore je..

mitos. khurafat. dosa besar.